Verkstad / bokning

Verkstad / Bokning


Välkommen till HR Motor och vår toppmoderna Autoexperten-verkstad! Vi är auktoriserad verkstad för Dodge RAM och Maxus.

Vi är en Autoexperten auktoriserad bilverkstad och det innebär att vi har kunskapen samt uppfyller alla krav på miljö och kvalitet som ställs. Vi utför service och reparationer på alla märken men med specialkompetens inom BMW, Audi, VW och Volvo.

Har din bil fortfarande nybilsgaranti så kan ni ändå serva hos oss med alla fabriksgarantier intakt, då vi alltid utför ett fackmannamässigt arbete enligt tillverkarens rekommendationer. Vi använder oss av originalreservdelar när det krävs alternativt eftermarknadsdelar med 3 års garanti och hos oss ingår alltid ett års vägassistans när ni utför en intervallservice.

För er som gjort en intervallservice och har Autoexpertens vägassistans, vid problem ring 0771 618300

Med Autoexperten-kortet har ni möjlighet till räntefri delbetalning i upp till 24 månader på era verkstadsbesök.

Vi är certifierade för reparation/fyllning av AC och vår maskin klarar samtliga system.

Har ni problem med er automat-växellåda eller vill undvika framtida problem så använder vi oss av en ATF-spolmaskin vid behov. Vid manuellt byta av olja i växellådan så får man endast ut 35-50% av den gamla oljan, men med en ATF-spolmaskin så rengörs lådan invändigt samt 100% av oljan byts ut. Slå oss en signal för mer information samt offert.

För att kunna felsöka effektivt har vi den bästa tänkbara testutrustning som marknaden kan erbjuda för motor- och elektroniktest, systemtest, avgastest, programmeringar, uppdateringar, AC-service etc för de flesta bilmärken.

För tidsbokning når ni oss på 0651-15090 eller fyll i formuläret till höger så kontaktar vi er.

Välkommen!

Boka service  Namn

  e-Post

  Telefon

  Vilket service önskar ni boka

  Registreringsnummer

  Önskat servicedatum

  Ungefärligt miltal

  Önskas lånebil

  Meddelande
  Skicka
  Skicka
  laddar