logo

Om HR Motor AB

Er specialist på Dodge RAM & Maxus!

På HR Motor hittar du en perfekt mix av allt från familjebilar till sportbilar och transportbilar med marknadens längsta garantier. Vi är en av de större återförsäljarna av Dodge RAM i norra Sverige och ansluten till AEC, den ledande officiella importören av märkena Dodge & RAM Trucks.

Hos oss är du som kund nummer ett och personlig service är en självklarhet

På vår anläggning satsar vi på detaljer. Vi erbjuder en avslappnad miljö med många mervärden. Här finns fritt wifi i vår kundlounge så att du kan jobba medan bilen servas, eller varför inte spela ett parti biljard eller air-hockey medan du väntar. Har du med dig dina barn kan dom leka i vårt bollhav och glassen är självklart gratis.

Ett parti biljard hos HR Motor medand du väntar

Auktoriserad verkstad med rätt kunskap

Vi har de resurser som krävs för att ta hand om din bil på bästa sätt. Vi är en modern Autoexperten-verkstad som utför service och reparationer av samtliga märken, därför är du välkommen till oss oavsett vilken bil du äger. Vi är ansluten till Godkänd bilverkstad (GBV). Kvalitetsstandarden bygger på regelbundna kvalitetskontroller som sker både internt och externt av tredjepartskontrollanter. Därför kan du räkna med att samtliga reparationer utförs fackmannamässigt.
Vi är också en auktoriserad verkstad för Dodge RAM och Maxus. Förutom Dodge RAM och Maxus har vi specialkompetens på BMW, Audi, VW, Skoda samt Volvo. Våra mekaniker är up-to-date med den senaste tekniken.

Verkstaden hos HR Motor
laddar